• Samenvatting

  In opvolging van het succesvolle boek "Van Yin tot Yang, het complete yoga werkboek' volgt nu "Duik dieper in yoga, van Yin tot Yang". Dit verdiepende boek is een aantrekkelijke mix van de positieve invloeden van yoga, het 8-voudig yogapad, de 13 chakra's, yoga in combinatie met andere sporten, hoe yoga je (seks)leven bevordert en nog veel meer! "Duik dieper in yoga, van Yin tot Yang" is luchtig en down to earth geschreven. Het is een uitnodiging om mee te gaan op de zoektocht naar dat wat het beste bij jou past. Inspirerend om je verder te verdiepen zodat je meer uit jezelf en yoga kunt halen. Want yoga is veel meer dan een lichamelijke activiteit, het is een transformerend proces. De heldere uitleg met prachtige foto's zorgt ervoor dat je yoga direct kan toepassen op jouw mat. Over de schrijfster: Renate heeft haar sporen in de zakenwereld verdiend. In de alledaagse hectiek miste zij balans. Om deze reden is ze yoga gaan beoefenen. Dit bracht haar zoveel meer dan enkel de fysieke oefening op de mat. Met haar boeken inspireert Renate jou vol enthousiasme om meer uit jezelf te halen en je eigen balans te vinden. Wil je (nog) dieper in de yoga materie duiken, dan is dit boek echt iets voor jou
 • Samenvatting

  De tweede druk van het yogaboek Van Yin tot Yang - het complete yoga werkboek van Renate van der Knaap is nog completer dan de eerste druk. Zo bevat dit werkboek meer achtergrondinformatie over yoga en uitgebreidere omschrijvingen over o.a. de dertien chakra's. Alles komt aan bod: yoga, mindfulness, anatomie, meridianen, het 8-voudige pad van Patanjali en de dertien chakra's. Geschreven in duidelijke, begrijpelijke taal. De heldere uitleg van Renate van der Knaap over yoga en de houdingen zorgt ervoor dat de lezer yoga direct kan toepassen op de yogamat. Want wie de wereld van de yoga betreedt ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel stijlen, yogascholen en verschillende namen dat het je al snel begint te duizelen.
  ''In de alledaagse hectiek van de zakenwereld miste ik rust. Om deze reden ben ik yoga gaan beoefenen en dit bracht mij zoveel meer dan enkel fysieke oefeningen op de mat!"
  In deze herziene versie van haar succesvolle eerste boek schept Renate orde in de yoga chaos. Niet alles is wat het lijkt. Is Yin nu rood of toch blauw? Een foutje heb je al gauw! Maar dit mag de pret niet drukken. Of je nu een beginner, gevorderde of een docent bent, je krijgt handvatten mee om jouw yogapad verder te bewandelen zodat je meer uit jezelf en yoga kunt halen. Dit alles begeleid door prachtige foto's.
  Yoga leidt tot diepgaande persoonlijke en lichamelijke groei. It's a way of life!
Ga naar de bovenkant