Werk met mij2021-12-13T16:54:19+00:00

HERKEN JE DIT?

Uitgeput van een dag hard werken stap je in de auto. Je bent voor de zoveelste keer langer gebleven. Je hebt stress door de hoge werkdruk en de vele deadlines. Je mensen die niet altijd optimaal functioneren en je weet soms niet hoe je de conflicten die ontstaan moet oplossen. Het thuisfront heeft ook al tig appjes gestuurd waar je blijft. Waarom heeft iedereen jou toch steeds nodig? Je klanten, medewerkers, je partner. Kunnen ze jou niet gewoon met rust laten zodat jij deze ratrace kan ontvluchten!

Dan is het eindelijk weekend, je hebt je zoveel voor genomen. Met je vrienden een biertje drinken, naar de sportschool, je auto door de wasstraat of een hapje buiten de deur eten. Maar je hebt er de fut niet voor, je komt niet verder dan bankhangen.  Je merkt dat jij je steeds vaker terug trekt in je schulp. Op je werk loop je steeds vaker achter de feiten aan en bij een conflict met een collega ontploft je. Het wordt je teveel, je draagt nog snel je werk over aan een collega en rent het kantoor uit. Door alle werkstress lig je steeds vroeger in bed. Met pijn in je rug, schouders en hartkloppingen. De doosjes paracetamol zijn niet aan te slepen. Ondertussen gaat je partner steeds vaker alleen naar sociale afspraken en op je werk springen je collega’s steeds vaker bij. Je krijgt hierdoor een gevoel van onmacht. Het begrip vanuit je omgeving wordt steeds kleiner en je schuldgevoel wordt steeds groter.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS?

Je na een dag hard werken positief en energiek je auto instapt. Op de werkvloer loopt alles steeds soepeler en bij thuiskomst heb je weer zin om je partner te knuffelen. En je kijkt uit naar de enthousiaste verhalen over de belevenissen van de dag. Je hebt zelfs nog energie over om wat voor jezelf te doen.

Je kunt je meer ontspannen. Je geniet van je vrije weekenden en begint energiek aan een nieuwe dag. Je prikkelbaarheid is verdwenen en je laat je niet meer van je stuk brengen door een hoge werkdruk. Het lukt je je rust te bewaren ondanks het feit dat je deadlines hebt, en je kunt zelfs begrip tonen voor de frustratie van een ander. Je lichamelijke klachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en met je partner ga je gewoon weer gezellig naar sociale afspraken. Je omgeving is weer blij met je en jij voelt je stukken beter.

DAT IS MOGELIJK

Wanneer je bij mij het 1-op-1 traject “Van uitgeblust naar energiek” in 10 sessies volgt.

AAN HET EIND VAN HET TRAJECT

Ben jij energiek, ook na een dag werken. Je haalt weer voldoening uit je werk en je kunt weer volop genieten met je partner. Daarnaast lukt het je ook om momenten voor jezelf te creëren. Je voelt je krachtig; jij hebt de touwtjes weer in handen. Je weet precies wat jij nodig hebt om over een gezonde dosis energie te beschikken. En mocht je energie onverhoopt toch even ver te zoeken zijn, dan weet je exact wat je moet doen om die energie weer terug te krijgen.

Op je vrije weekend geniet je heerlijk van een goede film, biertje met je vrienden, een uurtje sporten of je gaat naar de sauna. Net waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Je voelt je kalm en je laat je niet gek maken. Je werkdag voelt niet meer als een race tegen de klok. Je bent met je aandacht bij de klanten en medewerkers in plaats van dat je focust op de tijd. Dit maakt dat je je werk weer met veel meer plezier uitoefent. Zelfs wanneer je later dan gepland naar huis gaat. Je voelt je weer gezond en fit. Het is gedaan met al die lichamelijke klachten en je duikt niet meer vroeg je bed in. Je medewerkers en klanten kunnen weer op jou rekenen en dat geeft een voldaan en sterk gevoel. Als er sociale afspraken op de agenda staan, ben jij enthousiast van de partij. De verbinding met je naasten groeit en je geniet weer van het leven!

NEEM NU CONTACT OP

INVESTERING

Jouw investering is € 997,- excl. BTW

Daarvoor krijg je:

10 persoonlijke coaching sessies van 55 minuten. Begeleiding en motivatie tussen de sessies door. Dit doe ik face-to-face maar ik coach ook online, net wat jouw voorkeur heeft.

Ja, ik ga ervoor (KNOP)

Stress

Stress doet meer met ons dan we in eerste instantie denken. Het kan allerlei lichamelijk klachten veroorzaken zoals rugpijn of hersenletsel. Je staat er niet bij stil maar

Materiële zaken loslaten

Vorig jaar deed ik mee met een challenge: één maand lang elke dag iets opruimen. Ik dacht dat het lastig zou zijn, het tegendeel was waar. Want, laten

Overlevingsstrategie

Wat is jouw overlevingsstrategie? Aangeleerd gedrag door bijvoorbeeld opvoeding, omgeving en ervaringen, oftewel conditionering, is van invloed op hoe je je gedraagt en de overlevingsstrategieën die je toepast.

Goodbye

Good-Bye, soms is het voor even en soms voor heel je leven. Je kent het vast wel, het gevoel dat je denkt, ik val op foute mannen of

Geluk

Gelukkig zijn, wie wil dat nu niet? De definitie van geluk als zijnde het ervaren van plezier en voldoening. Gelukkig zijn is een staat van bewustzijn. Een manier

We zien de dingen niet zoals zij zijn; we zien ze zoals wij zijn

Om verder te kunnen, moet je wel eerst weten waar je staat.

Nee zeggen tegen dingen die er niet toe doen, schept ruimte voor de dingen die er wel toe doen.

Ga naar de bovenkant