Loading...
Workshops2021-12-13T16:25:54+01:00

Heb jij regelmatig last van pijn in je nek, schouders of onderrug door spanning of stress? Je slaapt redelijk goed maar je wordt niet uitgerust wakker?

Wil je ervaren hoe dit anders kan? Om bijvoorbeeld wél uitgerust wakker te worden en ontspanning in je lijf te ervaren.

Hoe? We gaan triggerpoints losmaken. Knopen en pijnpunten in spieren worden behandeld voor een beter bindweefsel en afvalstoffen afvoer. De drukpunten zorgen voor diepe druk en ontspanning in je lichaam. Je leert om dit in de vorm van een zelfbehandeling te doen, waarmee je zelf allerlei nare klachten vermindert, zoals:

  • niet goed kunnen doorslapen
  • chronische pijn
  • stijfheid in je lijf
  • stress release

In deze workshop leer je een serie yogahoudingen waarbij je bepaalde drukpunten extra stimuleert. Wat mij betreft de ideale combinatie voor blijvend resultaat. 15 minuten is al genoeg om vastzittende spanning in je lijf los te laten en je weer beter te voelen. Het is makkelijk te leren en voor iedereen toepasbaar.

Twee deelnemers aan het woord:
“Met duidelijke uitleg werd ik begeleid door Renate. Ze kan beeldend vertellen en houdt een ‘lekker’ tempo aan, waarin je goed kan ontspannen zonder dat het voor m’n gevoel te lang duurt. Ze is erg precies in haar aanwijzingen en geeft je ruimte om zelf te experimenteren. Je bent in goede handen, want ze controleert of je goed ligt!

De combinatie van de triggerpoint en daarna yoga houdingen is fijn, omdat je zo goed kunt voelen op welke manier jij jouw lichaam de stimulans kunt geven die nodig is. Voor mij voelde de triggerpoint als een manier om op een gerichte plek, dieper het weefsel te stimuleren, terwijl de yogahoudingen een mildere stimulans gaven over een groter gebied. Heel gaaf om te mogen ervaren!

Nadien bemerkte ik een veel diepere ontspanning bij mezelf die dagenlang heeft aangehouden. Ik lig nu meerdere keren per week op de triggerpoint! Een echte aanrader! “
Manou Windhausen

“Super leuke en leerzame workshop. Perfecte balans tussen theorie en praktijk (zowel yoga als triggerpoints). Logische opbouw die voor iedereen te volgen is. Begeleiding was top met veel persoonlijke aandacht en focus op eventuele blessures. Aan het eind van de dag met een goed, voldaan en zen gevoel naar huis, zeker een aanrader!”
Carla

Leuke reacties hè? Dit zijn twee van de vele mooie reacties of prachtige resultaten die mensen ervaren en daar word ik blij van.

Wat levert het je op? Je pijn en stijfheid in je lichaam vermindert doordat je bindweefsel soepeler wordt. En het helpt je (sport)prestaties te verbeteren. Je optimaliseert de werking van je spieren, je bindweefsel en je zenuwstelsel! Nu kun jij je eigen behandelaar worden, hoe mooi is dat?

Wat gaan we doen? Kort en bondig krijg je uitleg waarom deze drukpunten zo belangrijk zijn. We gaan aan de slag met een triggerpointbal in combinatie met yoga. Pauzeren voor een lunch en je kunt vragen stellen. Je leert hoe je de bal thuis kunt gebruiken met 2 series. Na afloop neem je een yogaboek, handout en triggerpointbal mee naar huis. Zodat je thuis verder kan met je opgedane kennis.

Wanneer? Er zijn 5 data in 2022, die zet ik z.s.m. online.

Kosten € 89,95. Na afloop neem je je handout, yogaboek en triggerpointbal mee naar huis ter waarde van € 35,-. Als je dit eraf haalt, betaal je nog geen vijf en vijftig euro voor de workshop. Als je eerder hebt deelgenomen dan kun je voor vijf tientje meedoen.

Wat neem je zelf mee naar de workshop: lunch, flesje water, een dekentje of grote handdoek voor de eindontspanning. Trek makkelijk zittende (sport) kleding aan.

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: hallo@welonthouden.eu

Heb je vragen? Ik ben een telefoontje of mailtje bij je vandaan!

Goodbye

Good-Bye, soms is het voor even en soms voor heel je leven. Je kent het vast wel, het gevoel dat je denkt, ik val op foute mannen of

Geluk

Gelukkig zijn, wie wil dat nu niet? De definitie van geluk als zijnde het ervaren van plezier en voldoening. Gelukkig zijn is een staat van bewustzijn. Een manier

Innerlijke rust

Je kent ze vast wel mensen die praten over de innerlijke rust die ze graag willen. Klink geweldig toch, even “niet” denken, oftewel minder stuiterballen in je hoofd.

Loslaten

Blijf dichtbij jezelf, is het meest gegeven advies van ervaren ondernemer tot startup, en van ouder aan kind, of van coach tot klant. Hoe blijf je nu dichtbij

Duidelijkheid

Duidelijkheid, hoeveel behoefte heb jij hieraan? Laten we eerlijk zijn, het is fijn om de garantie te hebben dat elke maand je salaris wordt gestort. Of te weten

Uitstelgedrag

Je hebt er vast weleens mee te maken gehad, uitstelgedrag. Dan heb ik het er niet over als de deadline in zicht komt. Dan komt er een heleboel

We zien de dingen niet zoals zij zijn; we zien ze zoals wij zijn

Geloof niet alles wat je denkt!

Ruimte om te zijn wie je wilt zijn, ontstaat door overtollige ballast in al zijn vormen te verwijderen.

Title

Go to Top