Reis door de 13 chakra’s

Je zult het merken dat de wereld aan het veranderen is met de pandemie als onderdeel daarvan. Het nodigt je uit om naar binnen te keren en de wereld vanuit een ander perspectief te gaan bekijken.

Wat heeft dat met onze workshop te maken? Alles, want meditatie, yoga en zelfbewustzijn gebruiken wij als basis voor ons spiksplinternieuwe 13 chakra systeem, dat speciaal voor deze transitietijd is ontwikkeld.

Om gedoe te voorkomen bieden wij onze workshop nu ook online aan. Scheelt jou een eind reizen en ons de kosten van het huren van een ruimte. Wij hebben daarom ook de prijs aangepast, dus zo zie je maar weer: elk nadeel heeft z’n voordeel.

Wat gaan we in onze workshop van ruim 2 uur doen?

Je ontvangt van Jeroen de initiatie, krijgt 60 minuten aquarisyoga van mij en als bonus vele praktische en zeer nuttige tips die je absoluut gaan helpen in deze roerige tijden.

Jeroen begon ruim 5 jaar geleden met het geven van de 13 chakra initiaties, die de eerste 4 chakra’s van dit nieuwe systeem activeren. In deze tijd van transformatie, waarin we overgaan van de 3e naar de 5e dimensie, zijn we als mens begonnen met het ontwikkelen van een dertienvoudig kosmisch bewust-zijn met bijbehorende 13 chakra’s, transformatie-, transmutatie- en creatie-symbolen.

Nadat ik de initiatie ontving van Jeroen, heb ik Aquariusyoga ontwikkeld, waarbij de geactiveerde chakra’s ook nog eens heel tastbaar worden, wat vooral erg prettig is voor mensen die niet zo goed zijn in visualiseren bijvoorbeeld. Wat ons betreft een gouden combinatie!

Herken je dat je vaak heel enthousiast naar huis gaat na zo’n workshop, om thuis eigenlijk vrij snel weer in je dagelijks gewoontes terug te vallen? Wat begrijpelijk is, maar wel een beetje zonde van je geld, toch? Daarom geven wij aan het eind praktische tips mee, hoe je dit alles kunt integreren in je dagelijks leven voor een blijvend resultaat.

De normale prijs voor een initiatie is €52, een losse yogales €20, echter meld je je aan voor onze online workshop dan betaal je slechts €39 en krijg je de tips er als kadootje bij. Hoe tof is dat?!

Er zijn nog 3 data tot het einde van het jaar, te weten:

  • Zondag 21 nov 13:00 uur
  • donderdag 2 december 19:00 uur
  • zaterdag 11 december 13:00 uur

Wat heb je nodig? Internet, makkelijk zittende kleding, yoga of sportmat en een goed humeur 😊

Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar de5edimensie@gmail.com ovv 13chakras + datum. De link naar ons webinar ontvang je na betaling.

Eerst meer info?
Zie hier een blog van Jeroen: https://de13chakras.blogspot.com/2021/07/
En hier eentje van mij https://www.welonthouden.eu/2021/07/09/chakras-wat-zijn-dat/