Regelmatig lees ik op social media de opmerking dat als iemand niet gevaccineerd is, geen recht op ziekenhuishulp heeft want…………..(vul zelf maar in).
Dan vraag ik me af waarom?
Wist je dat 60% van de ziekten in Nederland lifestyle gebonden zijn? Dat is best heel veel hé en mogen die dan ook het ziekenhuis niet bezoeken omdat het hun keuze is? Het zou beter zijn als dat niet met medicijnen opgelost wordt maar met lifestyle: voeding en beweging. Zou mooi zijn als voedingsleer terug komt in de scholen! Jij kunt jezelf namelijk voeden of vullen, hier heb ik een hoofdstuk aan gewijd in mijn boek “Duik dieper in Yoga”. Maar nu dwaal ik weer af, terug naar mijn onderwerp 😊

Blijkbaar vinden sommige mensen het nodig om elkaar te veroordelen en zelfs aan te vallen. Ik ben geen wetenschapper, weet ook niet wat in alle gevallen de beste optie is. Het gegoochel met data en cijfers om allerlei theorieën te onderschrijven wordt er ook niet duidelijker op!

Hoop dat er snel een einde komt aan deze hele crisis. Omdat ik me zorgen maak over de polarisatie, het wantrouwen en de verharding die het met zich mee heeft gebracht. Lieve mensen stop ajb met de tweedeling die we creëren. Als iemand een andere gedachte heeft, is daar toch niks mis mee?

#stopdetweedeling, doe je mee?

Wens je een fijne en liefdevolle dag 💚