Herken jij dat je regelmatig last hebt van pijn in je nek, schouders of onderrug door stress of spanning? Je hebt wel lekker geslapen maar je wordt niet uitgerust wakker?

Stop met aanmodderen en ervaar hoe het anders kan. Om bijvoorbeeld wél weer lekker door te slapen en ontspanning in je lijf te ervaren!

Energetic MyoFascia Therapie is een therapie die triggerpoints los maakt. Knopen en pijnpunten in spieren worden behandeld voor een betere bindweefsel en afvalstoffen afvoer. De drukpunten die zorgen voor diepe druk en ontspanning in het lichaam en energetische ontlading. Dit kan ook in de vorm van zelfbehandeling waarmee je jezelf bevrijdt van allerlei nare klachten, zoals:

  • niet goed kunnen doorslapen
  • chronische pijn
  • stijfheid in je lijf
  • stress release

In deze workshop leer je een serie yogahoudingen waarbij je bepaalde drukpunten extra stimuleert. Wat ons betreft de ideale combinatie voor blijvend resultaat. 15 minuten is al genoeg om vastzittende spanning in je lijf los te laten en je weer fit te gaan voelen. Het is gemakkelijk te leren en voor iedereen toepasbaar.

Een deelnemer aan het woord: Met duidelijke uitleg werd ik begeleid door Renate. Ze kan beeldend vertellen en houd een ‘lekker’ tempo aan, waarin je goed kan ontspannen zonder dat het voor m’n gevoel te lang duurt. Ze is erg precies in haar aanwijzingen en geeft je ruimte om zelf te experimenteren. Je bent in goede handen, want ze controleert of je goed ligt!

De combinatie van de triggerpoint en daarna yoga houdingen is fijn, omdat je zo goed kunt voelen op welke manier jij jouw lichaam de stimulans kunt geven die nodig is. Voor mij voelde de triggerpoint als een manier om op een gerichte plek, dieper het weefsel te stimuleren, terwijl de yoga houdingen een mildere stimulans gaven over een groter gebied. Heel gaaf om te mogen ervaren!

Nadien bemerkte ik een veel diepere ontspanning bij mezelf die dagenlang heeft aangehouden. Ik lig nu meerdere keren per week op de triggerpoint! Een echte aanrader!

Manou Windhausen

De mooie reacties en prachtige resultaten die mensen tijdens of na onze workshops geven of behalen, daar word ik blij van.

Wat levert het je op? De kwaliteit van je bindweefsel neemt toe, wat je pijn en stijfheid vermindert. Bovendien helpt het je (sport)prestaties te verbeteren.

De hulpmiddelen zorgen dat je bindweefsel weer soepel wordt, wat je ervaart als een prettig gevoel in je lijf. De oefeningen die je klachten helpen verminderen zijn makkelijk toepasbaar. Daarmee optimaliseer je de werking van je spieren, je bindweefsel en je zenuwstelsel! Nu kun jij je eigen behandelaar worden, hoe mooi is dat?

Wat gaan we doen? Kort en bondig leggen we je uit waarom deze drukpunten zo belangrijk zijn. We gaan aan de slag met een triggerpointbal in combinatie met yoga. We lunchen. Je kunt vragen stellen en leer je hoe je de bal thuis kunt gebruiken met 2 series. Na afloop neem je een yogaboek, handout en triggerpointbal mee naar huis. Zodat je thuis verder kan met je opgedane kennis.

Wanneer? We hebben wij 3 data tot het einde van het jaar. Te weten: zondag 3 oktober, 28 november en 12 december.

Kosten € 84,95. Na afloop neem je je handout, yogaboek en triggerpointbal mee naar huis ter waarde van € 35,-. Als je dit eraf haalt, betaal je nog geen vijf tientjes voor de workshop. Wat neem je zelf mee naar de workshop: eigen lunch, flesje water, een dekentje of grote handdoek voor de eindontspanning en je eigen yoga-of sportmat. Trek makkelijk zittende (sport) kleding aan.

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: hallo@welonthouden.eu

De workshop geef ik samen met Saskia Gaastra  www.aurahealinglelystad.nl (op mijn website ben je al :)).

Heb je vragen? We zijn een telefoontje of mailtje bij je vandaan!