De reacties en mooie resultaten die mensen tijdens of na onze workshops geven of behalen, daar word ik blij van. Fijn dat we steeds meer mensen kennis mogen laten maken met triggerpoints. En niet te vergeten de effectieve series die Saskia Gaastra en ik ontwikkeld hebben.

Herken jij dat je regelmatig last hebt van pijn in je nek, schouders of onderrug door stress of spanning? Je hebt wel lekker geslapen maar je wordt niet uitgerust wakker?

Stop met aanmodderen en ervaar hoe het anders kan. Om bijv. wél weer lekker door te slapen en ontspanning in je lijf te ervaren!

Energetic MyoFascia Therapie is een therapie die triggerpoints los maakt. Knopen en pijnpunten in spieren worden behandeld voor een betere bindweefsel en afvalstoffen afvoer. De drukpunten die zorgen voor diepe druk en ontspanning in het lichaam en energetische ontlading. Dit kan ook in de vorm van zelfbehandeling waarmee je jezelf bevrijdt van allerlei nare klachten, zoals:

  • niet goed kunnen doorslapen
  • chronische pijn
  • stijfheid in je lijf
  • stress release

In deze workshop leer je een serie yogahoudingen waarbij je bepaalde drukpunten extra stimuleert. Wat ons betreft de ideale combinatie voor blijvend resultaat. 15 minuten is al genoeg om vastzittende spanning in je lijf los te laten en je weer fit te gaan voelen. Het is gemakkelijk te leren en voor iedereen toepasbaar.

Wat levert het je op? De kwaliteit van je bindweefsel neemt toe, wat je pijn en stijfheid vermindert. Bovendien helpt het je (sport)prestaties te verbeteren.

De hulpmiddelen zorgen dat je bindweefsel weer soepel wordt, wat je ervaart als een prettig gevoel in je lijf. De oefeningen die je klachten helpen verminderen zijn makkelijk toepasbaar. Daarmee optimaliseer je de werking van je spieren, je bindweefsel en je zenuwstelsel! Nu kun jij je eigen behandelaar worden, hoe mooi is dat?

Wat gaan we in de workshop doen? Kort en bondig leggen we je uit waarom deze drukpunten zo belangrijk zijn. We gaan aan de slag met een triggerpointbal in combinatie met yoga. We lunchen. Na de pauze kun je vragen stellen en leren je hoe je de bal thuis kunt gebruiken, met 2 series. Daarna sluiten we af en mag je een yogaboek, handout en triggerpointbal mee nemen naar huis. Zodat je daar verder kan met je opgedane kennis.

Wanneer? Zodra de maatregelen het toelaten, hebben wij 3 data tot de zomervakantie. Te weten: zaterdag 17 april, zaterdag 29 mei en zaterdag 12 juni.

Kosten, slechts € 59,95 ( yogaboek & triggerpointbal kosten in de winkel € 35,-). Neem je eigen lunch en flesjes water mee en trek makkelijk zittende kleding of sportkleding aan.

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar: hallo@welonthouden.eu

De workshop geef ik samen met Saskia Gaastra  www.aurahealinglelystad.nl (op mijn website ben je al :)).

Heb je vragen? We zijn een telefoontje of mailtje bij je vandaan!