Herken jij dat je regelmatig last hebt van pijn in je nek, schouders of onderrug door stress of spanning? Je hebt wel lekker geslapen maar je wordt niet uitgerust wakker? Of je wil je kunnen ontspannen maar het lukt niet goed?

Stop met aanmodderen en ervaar hoe het anders kan. Om bijv. wèl weer lekker door te slapen en ontspanning in je lijf te ervaren!

Energetic MyoFascia Therapie (EMFT) is een therapie die triggerpoints los maakt, knopen en pijnpunten in spieren worden behandeld voor beter bindweefsel en afvalstoffen afvoer. De drukpunten die zorgen voor diepe druk en ontspanning in het lichaam en enegetische ontlading. Dit kan ook in de vorm van zelfbehandeling waarmee je jezelf bevrijdt van allerlei nare klachten, zoals:

  • niet goed kunnen doorslapen
  • chronische pijn
  • stijfheid in je lijf

Je leert in deze workshop een serie yogahoudingen waarbij je bepaalde drukpunten extra stimuleert. Wat ons betreft de ideale combinatie voor blijvend resultaat. Het is gemakkelijk te leren en voor iedereen toepasbaar.

Wat levert het je op?
De kwaliteit van je bindweefsel neemt toe, wat je pijn en stijfheid vermindert. Bovendien helpt het je (sport)prestaties te verbeteren. Daarmee optimaliseer je de werking van je spieren, je bindweefsel en je zenuwstelsel! Nu kun jij je eigen behandelaar worden, hoe mooi is dat?

Wat gaan we doen?
We leggen je kort en bondig uit waarom deze drukpunten zo belangrijk zijn. We gaan aan de slag met een dubbele trigger point therapie bal in combinatie met yoga. Je kunt je vragen stellen en leren hoe je de bal thuis kunt gebruiken. We pauzeren en je krijgt 2 series mee! We sluiten af en je mag een yogaboek, handout en triggerpointbal meenemen naar huis. Zodat je daar verder kan met je opgedane kennis.

Wanneer?
Zaterdag 21 november 10:00-16:00 uur Lelystad. Zaterdag 9 januari  10:00-16:00 uur in Den Haag. Zaterdag 23 januari 10:00-16:00 uur Lelystad.
Kosten, slechts € 49,50 ( yogaboek & triggerpointbal kosten in de winkel € 35,-).
Neem je eigen lunch mee, flesje water en trek makkelijk zittende kleding of sportkleding aan.

Aanmelden
Stuur een mail naar: hallo@welonthouden.eu