Online yogalessen zijn niet meer weg te denken in deze tijd.

Er is zoveel wat digitaal is, dus waarom geen yogalessen? Sinds kort geef ik ook online lessen en dacht: hoe kan je mensen goed helpen als je ze niet eens fysiek kunt corrigeren? Veiligheid vind ik namelijk heel belangrijk. Met de gedachte: liever dat deelnemers minder diep in een houding staan maar wél correct, dan diep maar ergens in hun lijf hangen. Daardoor lijkt het best lastig om online yoga te geven, echter niets is minder waar! Leuk hè, die vooroordelen weer, daar heb ik een ander blog over geschreven.

Dat online yogalessen steeds populairder worden, heeft natuurlijk een aantal redenen. Steeds meer mensen raken overtuigd van de kracht van online yoga en kiezen deze vorm boven de ‘offline’ yogales. De belangrijkste redenen zijn:

  • Yoga waar je maar wilt, ja je leest het goed, je kunt overal yoga beoefenen. Denk aan je vakantie, thuis op je favo plek op je werk, afijn je snapt me!
  • Anderen kijken niet naar je. Dat leest misschien gek, maar vele yogi’s vinden het niet fijn als ze bekeken worden. Zeker als ze zelf onzeker zijn over hun alignement. En er zijn natuurlijk houdingen bij die niet charmant zijn
  • Online yogalessen zijn goedkoper en dat is zeker niet onbelangrijk. Een locatie geeft vele extra kosten denk aan een pand etc.
  • Jij bent geen reistijd kwijt, je kunt zo inloggen en meedoen.
  • Door het Coronavirus heb je online niets te maken met social distancing, looproutes, het gebruik van een geleende yogamat en het desinfecteren van jezelf en je mat.

Past online yoga bij jou? Probeer het eens uit! Sommige vinden het even wennen om mij op een beeldscherm te volgen, maar velen vinden het na verloop van tijd juist heel fijn. Eigenlijk verschilt het niet eens zoveel van een gewone les: je hoort en ziet mij nog steeds, alleen vanaf een scherm. Je krijgt veel persoonlijke aandacht omdat de groepen klein zijn. Zoals ook in de offline lessen, praat ik je door de houdingen heen.

Graag nodig ik je uit om eens mee te doen aan een van mijn online live lessen.
Per losse les betaal je €10,-
Bij een maandabonnement betaal je €8,50,- per les.
Als je per kwartaal afneemt, betaal je €7,- per les.
Ga je meteen voor een half jaar? Dan betaal je slechts €7,- per les en krijg je ook nog een van mijn boeken cadeau. https://www.welonthouden.eu/boeken-bestellen/

De lessen duren 1 uur en zijn woensdag om 09:15 uur en 19:15 uur. En voor iedereen toegankelijk. Kan je een keer niet, dan kun je switchen tussen deze lessen!

Heb je vragen, ik ben slechts een telefoontje bij je vandaan!