Er is zoveel wat digitaal is, dus waarom geen yogalessen?
Toen ik met online live lessen begon had ik de gedachte: hoe kan je mensen goed helpen als je ze niet eens fysiek kunt corrigeren? Veiligheid vind ik namelijk heel belangrijk. En zeg geregeld in mijn lessen: ik heb liever dat je minder diep in een houding komt en correct dan diep en in je lijf hangt. Wat blijk online is dat ook prima te doen, leuk he!

Dat online yogalessen steeds populairder worden, ook in deze coronatijden heeft een aantal redenen.

  • Yoga waar je maar wilt, ja je leest het goed, je kunt overal yoga beoefenen. Denk aan je vakantie, thuis op je favo plek op je werk, afijn je snapt me!
  • Anderen kijken niet naar je. Dat leest misschien gek, maar vele yogi’s vinden het niet fijn als ze bekeken worden. Zeker als ze zelf onzeker zijn over hun alignement. En er zijn natuurlijk houdingen bij die niet charmant zijn.
  • Online yogalessen zijn goedkoper en dat is zeker niet onbelangrijk. Een locatie geeft vele extra kosten denk aan een pand etc.
  • Jij bent geen reistijd kwijt, je kunt zo inloggen en meedoen.
  • Door het Coronavirus heb je online niets te maken met social distancing, looproutes, het gebruik van een geleende yogamat en het desinfecteren van jezelf en je mat.
  • Lessen vallen niet uit wegens corona maatregelen.

Past online yoga bij jou? Dat ervaar je door een keer op woensdag mee te doen. Wat zeggen mensen over mijn online lessen?

“Wat ik ook fijn vind aan Renate haar online lessen;  als ik gewerkt heb hoef ik niet meer de deur uit! Ze geeft een duidelijke uitleg en heeft een prettige stem. Ik kan niet elke houding, maar Renate geeft veel opties waardoor ik altijd mee kan doen”. Mary

“Sinds ongeveer een half jaar doe ik samen met mijn dochter mee aan de online yogalessen van Renate. Yoga was voor mij een onbekende sport en om daar dan online mee te starten is best spannend maar ik ben helemaal om….. Renate verzorgt de lessen op zo’n leuke en afwisselende manier dat je er helemaal geen erg meer in hebt dat je thuis in je eigen omgeving bezig bent. Na een uurtje yoga kan ik de wereld weer aan”. Iny

Het is misschien even wennen om mij op een beeldscherm te volgen, maar velen vinden het na verloop van tijd juist fijn. Het verschilt niet eens zoveel van een gewone les: je hoort en ziet mij nog steeds, alleen vanaf een scherm. Het online corrigeren van mensen los ik op door de groepen klein te houden waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt. Zoals ook in de offline lessen, praat ik je door de houdingen heen.

Doe jij mee?
Per losse les betaal je €10,-
Bij een maandabonnement betaal je €8,50,- per les.
Als je per kwartaal afneemt, betaal je €7,- per les.
Ga je meteen voor een half jaar? Dan betaal je slechts €7,- per les en krijg je ook nog een van mijn boeken cadeau. https://www.welonthouden.eu/boeken-bestellen/

De lessen zijn op woensdag 09:15 uur en 19:15 uur en duren 1 uur. Als je een keer niet kan, kun je switchen tussen deze lessen.
Wil je mensen uitnodigen? graag zelfs! In beide lessen zijn nog een paar plekjes en is voor iedereen toegankelijk (oké wel met internetverbinding).

Heb je vragen, ik ben slechts een telefoontje bij je vandaan!