Wat gaat de tijd toch snel, twee jaar geleden vierde ik de boekpresentatie van mijn eerste boek “van Yin tot Yang”. Een mooi moment waar 60 lieve mensen bij aanwezig waren.

Wat een groei heeft mijn boek meegemaakt, Afgelopen jaar postte Bert Arons: Het verdiepen in de Yoga materie wordt nu wel erg leuk en gemakkelijk door het gave boek van Renate van der Knaap. Met heldere hedendaagse uitleg (heerlijk no nonsense) en verduidelijkt met hele mooie foto’s, weet Renate hiermee een stevige basis te leggen voor een bestseller onder de yoga-boeken! Absoluut een aanrader om te lezen en in huis te hebben!

Mooi compliment die vele mensen deelde. Ontving mooie reacties, maar ook waardevolle feedback. Waardoor ik mijn boek “van Yin tot Yang- het complete yoga werkboek” heb verbeterd.

Ben je benieuwd naar de ins en outs van yoga? Houd je van een no-nonsense of down-to-earth benadering? Lees je het liefst in het Nederlands? Dan is mijn boek wat je zoekt. Aarzel niet! Laat je verrassen!

Namasté,

Renate