Klink leuk hè, maar wat is er dan? Het begon als een grapje maar de aantekeningen van mijn Yin Yogadocenten opleiding werden het begin van mijn boek “Van Yin tot Yang”. Tijdens mijn opleiding zocht ik van alles op, kwam allerlei tegenstrijdigheden tegen. Vaak ook in het Engels, in het Nederlands was lang niet alles te vinden. En daar begon mijn onderzoek, soms kwam ik eruit en soms ook niet. Waarom is er over een bepaald onderwerp weinig te vinden? Of zegt de een dit en de ander dat, en klinken ze beiden logisch? Is er dan een goed of fout? Of heeft het te maken met je eigen perceptie van iets? De waarheid ligt altijd in het midden, het is maar net van welke kant je het bekijkt. Dit was de aanleiding dat ik verder ben gaan schrijven met als doel orde in de chaos te scheppen over de wereld van yoga. Nu bijna één jaar later is het zover: mijn boek is af!!!

Uiteraard wil ik dit graag vieren met een boekpresentatie op 7-4-17 om 1704 uur.

Bij Welness Centre Terbregge, Ommoordsehof 11 te ROTTERDAM.
Speciaal voor de boekpresentatie is er vooraf een Yin Yang yogales van 15:45-16:45 uur.
Denk je wat leuk, daar ben ik graag bij, meld je dan hier aan.

Vanaf 1 juni 2017 verkrijgbaar bij de grotere boekhandelaren. https://edicola.nl/product/van-yin-tot-yang-2/