Hallo, mijn naam is Renate, een gedreven vrouw met een recht-door-zee mentaliteit.

Ooit had ik een goede functie in het bedrijfsleven en heb hierin mijn sporen verdiend. In de alledaagse hectiek miste ik balans. Om deze reden ben ik yoga gaan beoefenen. Dit bracht mij zoveel meer dan enkel de fysieke oefening op de mat. Dit maakte me zo enthousiast dat ik een aantal yoga-workshops en opleidingen heb gevolgd. 

Ik heb mijn hart gevolgd en ben ondernemer geworden. Geen materie meer, alhoewel ik er wel van kan genieten, is het geen must meer. Als ondernemer richt ik me op organisaties om de vitaliteit te verhogen. Flexibele mensen vormen de basis van sterke organisaties en daar lever ik graag een bijdrage aan. Naast dat ik het fijn vind om resultaat te zien, doe ik dit stiekem wel een beetje vanuit een idealistische inslag.

Er zijn vele yogaboeken, maar geen enkele compleet in het Nederlands. Dan bedoel ik een boek over hoe je in een houding komt, met duidelijke opties en variaties, yoga breed belicht, ademhaling, 13 chakra’s etc. Maar ook met veel duidelijke foto’s. Dit is de reden dat ik ben gaan schrijven, wat niet voor de hand liggend is als je dyslexie hebt. Met mijn boeken wil ik jou vol enthousiasme inspireren om meer uit jezelf en yoga te halen. En hierdoor jouw eigen balans te vinden.   

Graag trek ik erop uit, beoefen regelmatig yoga en mediteer. Ook al ben ik gediplomeerd yogadocent, master coach en Reikimaster, ik volg regelmatig bijscholingen om op de hoogte van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen te blijven. Ik ben energiek, open-minded, speels, trigger je om je droom waar te maken en heb een positief karakter.